1.cat.2 Codi oral i codi escrit

En el post anterior hem visionat un capítol de la sèrie japonesa de l’androide Arale on havíeu de cercar les expressions de satisfacció o insatisfacció, tant de la protagonista com del seu creador, l’egòlatra i vanidós dr. Slump.

1) Ara el que vull que esbrineu és si les expressions anotades a la graella del post 1.cat.1 són pròpies d’un llenguatge oral (espontani, informal) o més aviat d’un codi escrit (neutre o més formal). Per això, heu de completar la següent graella:

  Llenguatge formal (=escrit) Llenguatge informal (=oral)
ARALE    
DR. SLUMP

Per diferenciar l’un i l’altre, vegem primer el següent powerpoint on s’hi expliquen pas a pas les diferències entre els dos codis i els canvis que han sofert al llarg del temps fins al punt que es poden trobar fusionats..

<div style=”margin-bottom:5px”> <strong> <a href=”http://www.slideshare.net/cristinacf90/diferncies-entre-oral-i-escrit&#8221; title=”DiferèNcies Entre Oral I Escrit” target=”_blank”>DiferèNcies Entre Oral I Escrit</a> </strong> from <strong><a href=”http://www.slideshare.net/cristinacf90&#8243; target=”_blank”>cristina</a></strong> </div>

2) Descriviu el caràcter de cada un dels dos personatges a partir de la seva parla (unes 50 paraules per cada un).

ACTIVITAT per fer dins classe en parelles el dijous, 27/09/12. Si no l’acabam de corregir dins classe, l’acabarem a casa per al  dilluns, 1/10/12.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: